Diensten

Advies
Offerte
Ontwerp (DTP)
Productie
Transport
Contact

Voordat u bestelt, krijgt u eerst advies van de medewerkers van De Bink. Zij zijn immers specialisten op het gebied van Ufoil. Op welk papier kunt u het beste printen? Welke kleur(en) kunt u het beste gebruiken? Hoe kunt u het printwerk het beste laten afwerken? Door samen te werken en het hele proces te overleggen, ontstaat uiteindelijk een prachtig eindproduct.

Voordat het proces begint, wilt u natuurlijk weten welke prijs u kunt verwachten. Daarom kunt u eerst een offerte bij ons aanvragen. Bent u het ermee eens? Dan gaan we voor u aan de slag.

Ook voor de vormgeving van uw communicatie-uiting kunt u terecht bij De Bink. Samen met de vormgever bespreekt u uw wensen: hoe moet het eruit komen te zien? Als jullie beiden een duidelijk beeld hebben gaat de vormgever aan de slag. Als de vormgeving klaar is, krijgt u altijd een voorbeeld te zien. Als u dan niet tevreden bent, kan het nog aangepast worden. En na uw goedkeuring gaan we door met de productie.

De productie van uw communicatie-uiting is natuurlijk het belangrijkste onderdeel. Onder productie verstaan we de voorbereiding, het printen, veredelen en de afwerking. De Bink heeft alles in huis om een mooi en kwalitatief goed eindproduct te leveren.

Als u uw printwerk heeft laten printen of opslaat bij De Bink, hoeft u dat natuurlijk niet zelf op te komen halen. Onze chauffeurs zorgen ervoor dat uw printwerk uit het magazijn of rechtstreeks vanuit de drukkerij bij u terechtkomt.

Voor, tijdens of na het gehele proces kunt u natuurlijk altijd vragen hebben. Onze accountmanager Mark Piket is er dan om u te woord te staan. Hij weet alles van Ufoil en kan al uw vragen beantwoorden.

Ervaar de mogelijkheden van Ufoil

Bestel gratis voorbeelden